Honda Deschrijver
Honda Deschrijver
Honda Deschrijver - Nieuwe wagens
Honda Deschrijver - Fleet
Honda Deschrijver - Tweedehands
Honda Deschrijver - Service
Honda Deschrijver - Aanbiedingen
Honda Deschrijver - Bedrijf
Honda Deschrijver - Contact

Nieuwe wagens - FleetVoor meer informatie, verwelkomen we u graag in onze showroom!

The Power of Dreams

Uw vloot mobiel houden


Een Honda met pech komt zelden voor. Maar om het onverwachte toch te kunnen opvangen hebben we een aantal maatregelen voorzien om uw vloot ten allen tijde mobiel te houden. Elke Honda is voorzien van 3 verschillende garanties:

  

  • Onze standaard garantie geldt voor 3 jaar of 100.000km, afhankelijk van wat het eerst bereikt wordt.
  • Daarnaast is er de lakgarantie van 3 jaar zonder kilometerbeperking.
  • Tenslotte is er de corrosiebescherming van 5 tot 12 jaar, afhankelijk van het onderdeel.


Hoogstwaarschijnlijk hoeft u dit niet te gebruiken, maar het is geruststellend te weten dat het er is en dat u er beroep op kan doen, mocht het toch nodig zijn.

Het is belangrijk goed voorbereid te zijn, dat is waarom elke Honda eveneens geniet van 3 jaar Honda Assistance. Een complete 24u/24 bijstand in heel Europa, zelfs bij ongeval en lekke band.


Groen omdat het in onze genen zit, niet omdat het "moet"


"Eénmaal grondstoffen onze productiefaciliteiten zijn binnengebracht, mogen enkel afgewerkte producten het bedrijf verlaten."

Soichiro Honda.


Het is niet wat we doen dat ons anders maakt, het is de manier waarop we het doen. Milieubewustzijn zit tot in het diepste van onze wortels. Van de ontwikkeling van een super milieuvriendelijke dieselmotor, tot de productie van waterstof aangedreven wagens. Reeds sinds 2007 beschikken al onze dieselmotoren standaard over een roetfilter. Honda heeft er zich eveneens toe verbonden de totale CO² uitstoot van al haar producten drastisch te verminderen. Dit alles maakt deel uit van onze ultieme droom, om een betere toekomst te creëren voor al onze klanten – zelfs diegenen die nog niet geboren zijn.


Laat ons helpen uw TCO te beperken


Iedereen wil zijn wagenpark zo efficiënt als mogelijk beheren. Dit betekent wagens met lage CO² uitstoot, laag verbruik en sterke restwaardes. Met andere woorden, een Honda vloot.

Honda wagens zijn steeds ontwikkeld met lage uitstootwaardes in het achterhoofd. Ons huidig gamma heeft de laagste CO² waardes in hun categorie, wat het milieu ten goede komt en taksen beperkt. Onze ingenieurs ontwikkelen constant nieuw technologieën om onze wagens verder en verder te laten rijden met een liter benzine of diesel. En als we onze geschiedenis als referentie mogen gebruiken, ziet de toekomst er veelbelovend uit.


Wat u ook nodig heeft


Als betrouwbare partner proberen we u op de beste manier te informeren en te helpen bij het zoeken naar de meest geschikte oplossing voor uw wagenpark.

We hebben reeds verschillende referenties bij KMO's en zelfstandigen, waarbij we uitstekend aan hun verwachtingen voldoen.

Ervaring, gebruiksgemak en flexibiliteit. Belangrijke kwaliteiten voor het dagelijkse bestuur van uw bedrijf die u eveneens terugvindt in alle diensten die we aanbieden.

  

www.HondaDeschrijver.be

Gentseweg 741 8793 Waregem (Sint-Eloois-Vijve) Tel.: 056/601891 garage.deschrijver@pandora.be BE0533442590